Wordpress tárhely

Napjainkban a legkedveltebb weboldal motor (CMS) a Wordpress. A rengeteg elérhető témának és pluginnak köszönhetően széles körben elterjedt, egyszerű weboldalakat vagy akár összetettebb rendszereket is létre lehet hozni a Wordpress segítségével.

Tárhelyünk kialakítása során fontos szerepet játszott a Wordpress támogatása és annak gyors betöltése, ennek megfelelően az ININET webtárhely 100%-ig kompatibilis a Wordpress webmotorral.

Milyen egy jó Wordpress tárhely?

Sebességre hangolva

Tárhelyünk Wordpress-re optimalizált. Ne hagyja, hogy a lassú betöltés miatt rossz helyen jelenjen meg weboldala a keresőkben.

Wordpress telepítés pár kattintással

A telepítéstől az üzemeltetésig. Pár kattintással telepítheti új Wordpress oldalát a tárhelyére, nincs szükség fejlesztőre.

Tippek, trükkök

A Wordpress könnyedén alakítható, csak pár kattintás az egész.
Összegyűjtöttük a leghasznosabb teljesítmény optimalizáló Wordpress kiegészítőket a súgónkban.

Automatikus frissítés

A frissítések nem csak újdonságokat, biztonsági javításokat is tartalmaznak. Az alkalmazástelepítőn keresztül bekapcsolhatja, hogy weboldala mindig automatikusan frissüljön.

Rendszeres mentés

Napi szinten végzünk mentést weboldaláról, adatbázisáról és a leveleiről is. A mentéseket ügyfélkapunkon keresztül automatikusan állíthatja vissza vagy töltheti le.

Magas rendelkezésreállás

Redundáns rendszerünk a biztosíték a folyamatos elérésre. Érdekli hogyan működünk?

Gyors Wordpress betöltés

Tesztjeink azt mutatták, hogy a Wordpress rengeteg számítást végez egy-egy betöltéskor. Ahhoz, hogy ezek a számítások a leggyorsabban menjenek végbe és jelenjen meg a weboldal a látogató számára, magas órajeles processzorokra van szükség.

Jelenleg összesen 36 db 4+GHz-es processzor mag gondoskodik a beérkező lekérések végrehajtásáról, ezzel biztosítva a gördülékeny működést.

Mit jelent ez a gyakorlatban? Egy átlagos Wordpress weboldal betöltési ideje 100-300 msec (1000 msec = 1 másodperc), egy komplexebb, de optimalizált weboldal betöltése 600-1200 msec. Ez azt jelenti hogy amikor egy látogató beírja webcímet, a weboldala a másodperc törtrésze alatt tölt be.

A gyors szerverek mellett a szoftverkörnyezet is pozitívan befolyásolja weboldala sebességét. Mindig gondoskodunk arról, hogy elérhetőek legyenek a legújabb PHP verziók a szervereinken, a legújabb verzió használata nagyban növelheti a betöltés sebességét. Összevetve a legelterjedtebb PHP 5.6 -os verziót a legújabb PHP 8.0 -el akár 300% -os gyorsulás is tapasztalható.

ININET (100 - 300 msec)
Más szolgáltatók (800 - 1200 msec)

Kiemelkedő teljesítmény

Google PageSpeed Insights

A látogatók nagy része hirdetéseken és a keresőkön keresztül érkezik weboldalára. A weboldala pozícióját a keresőkben több minden befolyásolja. A weboldal tartalma mellett fontos annak kiszolgálása és optimális megjelenése is. Utóbbi tesztelését különböző online eszközök segítik, ilyen például a GTmetrix vagy a Google PageSpeed Insights .

Súgónkban összegyűjtöttük a leghasznosabb kiegészítőket, amiknek segítségével növelheti a fenti eszközökben mért pontszámot, ezzel jobb helyezést elérve a keresőkben.

Próbálja ki

Tárhelyeink kipróbálása nem kerül semmibe, a megrendelés nem jár kötelezettséggel. Válassza ki és rendelje meg a leginkább szimpatikus tárhelyet, ami a megrendelést követően automatikusan készül el és áll tesztelésre készen.

Tovább a megrendelésre